Тимот на Горд Системи повторно дел од Саемот Medica

Тимот на Горд системи оваа година (одржан од 12.11 - 15. 11 2014) повторно беше дел од познатиот саем во  Диселдорф, Германија "Medica" на кој што учествуваат повеќе од 20 000 учесници и многу повеќе  посетители.

За време на саемот имавме можност да оствариме повеќе B2B средби и да бидеме дел од одржаните конференции на тема :

 " Имплементирање на софтверски решенија во здравство".

Преку разговори со главните менаџери од повеќе компании им презентиравме наши софтверски решенија имплементирани во компании кои се дел од медицинскиот сектор. Успешно им беа презентирани и можностите за воведување на мобилни решенија во здравство кои се повеќе се светски тренд.

Преку овој саем ние успешно го презентиравме трендот за воведување на софтверски решенија во здравство, за што е потребно голема експертиза како од технички вештини но и од детални познавања на процесите во здравствените организации.

 

.