header_ito

Logo-GordSys_1.1_827x472_1

Events

Филтер по Наслови      Прикажи #  
# Наслов на артиклот
1 Тимот на Горд Системи повторно дел од Саемот Medica
2 Еднодневен семинар: Имплементирање на Pantheon ЕРП решение во компании од Текстилната индустрија
3 Презентација на тема: Електронска Архива
4 Gord System Solutions as part of the commission of a student tournament (9 June, 2014 )
5 Seminar for trade and distribution companies
6 Еднодневен бесплатен семинар "Зголемување на профитот и конкурентноста со напредни софтверски решенија"
7 Одржан семинар во Прилеп на тема: „Зголемување на профитот и конкурентноста со напредни софтверски решенија“
8 Invitation for a free one-day seminar for manufacturing companies
9 ГОРД Системи Сервиси на 13.12.2012 одржа еднодневен семинар во Стопанска Комора на Македонија
10 Покана за еднодневен бесплатен семинар за производство

Страница 1 од 2

Почеток
Пред
1