header_ito

Logo-GordSys_1.1_827x472_1

Покана за еднодневен бесплатен семинар за производство

Почитувани,
Тимот на ГОРД Системи со задоволство Ве поканува на еднодневен бесплатен семинар:
"Унапредување на ефикасноста на производството  во металната и електроиндустрија"
Семинарот има за цел да презентира како да се постигне ефикасно производство и контрола во компаниите од металната и електроиндустријата со интегриран деловен софтвер.
Ве очекуваме!
images5_1

Време:           07.03.2012 во 10h
Локација:     Стопанска Комора на Македонија, Сала 3 на 3-ти кат
                      (Димитрија Чуповски бр.13, 1000 Скопје

Агенда

09:45-10:00     Регистрација на учесници
10:00-10:30      Потреба за оптимизација на бизнис процесите
10:30-10:50      Критериуми за избор на ИТ партнер за имплементација и поддршка
10:50-11:00     Пауза
11:00-11:30     Зголемена ефикасност и контрола на процесите со напредни софтверски решенија
11:30-12:00      Примери на добра пракса-успешни имплементации на Пантеон ERP во индустријата

 

Апликации

Испратете ги следните информации на Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите : Име, Презиме, Компанија, Позиција, Адреса, Телефон, e-mail.
Дополнителни информации на тел: 02 3163 419.

Ги очекуваме Вашите пријави најдоцна до 06.03.2012!