header_ito

Logo-GordSys_1.1_827x472_1

Еднодневен бесплатен семинар "Зголемување на профитот и конкурентноста со напредни софтверски решенија"

logo4

Покана од Почитувани,

Тимот на ГОРД Системи со задоволство Ве поканува на еднодневен бесплатен семинар:
"Зголемување на профитот и конкурентноста со напредни софтверски решенија".
Семинарот има за цел да ја истакне потребата од воведување на напредни софтверски решенија и нивното директно влијание врз зголемување на конкурентноста и профитот.

Ве очекуваме!

Време 26.10.2011 во 10h
Место Канцеларија на Регионална Комора Прилеп
(Бул Гоце Делчев 47а, 7500 Прилеп)
Агенда
09:45-10:00 Регистрација на учесници
10:00-10:30 Потреба за напредни софтверски решенија во компаниите во Македонија
10:30-10:40 Пауза
10:40-11:40 Поддршка на бизнис процесите со софтверскиот пакет Pantheon
11:40-11:50 Пауза
11:50-12:30 Примери од имплементации на Pantheon во Македонија и Адриатик регионот
  Прашања
Пријавување Испратете ги следните информации на Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите : Име, Презиме, Компанија, Позиција, Адреса, Телефон, e-mail.
Дополнителни информации на тел: 02 3163 419.

Ги очекуваме Вашите пријави најдоцна до 25.10.2011!