header_ito

Logo-GordSys_1.1_827x472_1

ГОРД Системи на CeBIt 2007, од 15-21 Март 2007

Оваа година Горд системи ќе учествува на CeBIt во Хановер, Германија (хала 06, штанд 04).
Производи и услуги кои ќе презентираат вклучуваат:
- Outsourcing услуги
- Решенија за здравство
- Enterprise Content и Документ менаџмент решенија
- ASP услуги (еБизнис/еЗдравство решенија)