header_ito

Logo-GordSys_1.1_827x472_1

Горд Системи Сервиси најуспешен партнер за продажба на Даталаб МК

 nov_banner

На 31.08.2011 во “Era City" (Скопски Саем), се одржа mini "PanCon" - Конференција, на која присуствуваа партнерите на Даталаб МК и повеќе надворешни соработници.

Во делот од конференцијата - "Partner Meeting", директорот на ДатаЛаб МК, г-дин Сашо Јованоски имаше свое обраќање до партнерите, ги презентираше остварените резултати од изминатат година и плановите за тековната година и ширењето на партнерската мрежа.

Во овој дел од конференцијата Горд Системи Сервиси беше прогласен за најуспешен партнер за продажба на ДатаЛаб МК за  ЕРП решението Pantheon во 2010-2011 година.

Најголем дел од остварената продажба припаѓаат на лиценци наменети за имплементација во производствени компании.

On the conference, GORD Systems Services was declared as the most successful sales partner of the ERP software solution Pantheon for 2010-2011.

Major part of the achieved sales belongs to sold licenses for implementation of Pantheon in manufacturinig companies.