header_ito

Logo-GordSys_1.1_827x472_1

Кампања за промоција на myWebPortal

Горд Системи ве известува дека во тек е кампањата за промоција и продажба на myWebPortal - нашето водечко eBusiness решение. Кампањата им дава можност на купувачите, со секој нарачан myWebPortal пакет да добијат бесплатен дизајн на веб сајт и имплементција (дури до 40% попуст). Промоцијата трае до 31.01.2008. За повеќе детали посете го нашиот веб сајт: http://www.my-webportal.com.mk.